anhan koulun metallien valmistus käyttää vain paikallista tietojen tallennusta ja sillä on rajallinen laskentateho tietojen analysointiin. Yritykset eivät voi hankkia tietoa tuotantotiedoista, kohdistaa resursseja tehokkaasti tai ennustaa pullonkauloja tuotantolinjoilla.
Pilvipohjaiset tietojen analysointialustat tarjoavat kuitenkin vastauksen metallialan yrityksille. Näiden alustojen avulla yritykset voivat tallentaa valtavia määriä tuotantokoneiden sekä anturien tuottamia tietoja; lisäksi niillä on myös tehokkaita tietokoneita, jotka pystyvät käsittelemään tällaisia suuria tietokokonaisuuksia nopeasti. Trendejä voidaan tunnistaa visualisointityökalujen avulla, koneen suorituskykyä analysoidaan ja mahdollisia vikoja ennustetaan muun muassa näiden käsiteltyjen tietojen perusteella. Lisäksi reaaliaikainen tietojen analysointi integroimalla tuotannon suunnitteluohjelmisto pilvipohjaiseen alustaan voi auttaa optimoimaan tuotannon aikataulut riippuen ennusteista kysynnän tasosta suhteessa resurssien saatavuuteen.
Tietojen analysoinnin kehittyneempiä ominaisuuksia on saatavilla, joten myös erilaisten tuotantovaiheissa käytettävien prosessien ymmärtäminen paranee.
Kerätyistä tiedoista saadut reaaliaikaiset näkemykset mahdollistavat resurssien kohdentamisen optimoinnin yrityksen eri toimintoihin, mikä parantaa tuotantotarpeiden suunnittelun tehokkuutta milloin tahansa.
Parempia päätöksiä tehdään, kun valitaan tiettyjen esineiden valmistusaika ja tarvittava kapasiteetti sekä tarvittavat kunnossapitotoimenpiteet, jos ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä on toteutettu.
Tietojen tallentamisen pitäisi pystyä kasvamaan yhdessä yrityksen kanssa ja käsittelemään tulevaisuuden vaatimuksia, kun kyse on skaalautumisesta, samalla kun se on edelleen hyödyllinen analyysitarkoituksiin.